Press 3/3/3+
3*47,5kg
3*55kg
3*60kg
Chins
6+6+5+5+3
Bänkpress BBB med paus
3*10*50kg
Risotto
En stor rödlök
Kanske tio champinjoner
Tre dl aborioris
Två kycklingfiléer
En laxfilé
Två vitlöksklyftor
En matsked olivolja
En kycklingbuljongstärning
En fiskbuljongstärning
Lite kalvfond
En klick smör
Kanske två dl riven parmesan
Först stekte jag på kycklingen med lite salt och peppar och lite grillkrydda för att de skulle få en fin stekyta, sedan lade jag av dem på ett fat. Sedan hackade lök och champinjoner och fräste sedan lök, champinjoner och ris i oljan tillsammans med vitlöksklyftorna. Under tiden kokade jag upp ca en liter vatten med buljongtärningarna och fonden.
När det fräst en liten stund så hällde jag på ett par dl av buljongen och lät det koka bort under omrörning. Sedan hällde jag på ett par dl till och lade i kycklingen och fortsatte röra. Resten av buljongen hällde jag i lite i tagen och under omrörning och lät det koka bort innan jag hällde på mer. När jag hällde i den sista buljongen lade jag även i kycklingen som jag skurit i bitar och fortsatte att röra. När vätskan var nästan helt bortkokad lade jag i en klick smör och hällde i parmesanen och rörde ner det så att det blev krämigt. Sedan var det färdigt. För lite färg tog jag några körsbärstomaten och lade ovanpå tillsammans med lite flingsalt och peppar.
Lätt, snabbt och sjukt gott! Sedan blev det en eller kanske till och med två matlådor över också vilket ju inte skadar :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar